OM SOPHIA


Hur gammal är du?
15, jag fyller 16 i Oktober.
Hur lång är du?
Från topp till tå hela 179 cm.
Vilken kamera har du och vilka objektiv?
Jag fotar med en Nikon D7000 och 4 st olika objektiv. Ett 50mm f/1.8, ett 40mm f/2.8 macro, ett 55-200 f/5-5.6 VR och ett 18-55 f/3,5-5,6 VR. Alla objeltiven är från Nikon och jag har även ett batterigrepp på kameran.
Spelar du någon sport?
Nej, men jag gjorde det för ett litet tag sen... Jag och Julia spelade pingis men jag slutade för att jag fick problem med fötterna. Julia har också slutat.
Favoritaffär?
Jag älskar kläder ifrån Ralph Lauren, Abecrombie & Fitch, Forever 21 osv. Men om jag ska välja där jag handlar mest så är det nog H&M.
Favoritgodis?
Har godisförbud och har haft det ett ganska bra tag nu, dock så älskar jag choklad. Det får vara mitt favoritgodis.
Favoritmaträtt?
Älskar verkligen alla rätter med pasta (några små undantag fins ju, såklart). Favoriten utav favoriterna är pasta med carbonara.
Favoritland?
Ingen aning, jag har nog inget riktigt favoritland. Gillar Thailand väldigt mycket som semesterland och England är landet jag vill bo i när jag blir äldre.
Favoritplagg?
Supersvår fråga... Jag har nog inget riktigt favoritplagg. Älskar mina sköna Abecrombie & Fitch tjocktröjor och jag gillar mina nya shorts som köptes i London för bara nån vecka sedan väldigt mycket.
Vilka länder har du varit i och hur många gånger?
Jadu, jag har varit i Grekland 4 gånger, Spanien 4 gånger, Turkiet 5 gånger, England 1 gång, Frankrike 1 gång, Thailand 1 gång och sen har jag varit i länder som Danmark, Finland och Tyskland flera gånger. Detta är vad jag kommer ihåg just nu.
Vad gillar du mest att fota?
Människor, helt klart!
Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
Envis (som tusan), fotogalen och rätt omtänksam.

Om Julia

Hur gammal är du?
Jag är 15 år (född 1997).
Hur lång är du?
169 centimeter på jorden.
Vilken kamera har du och vilka objektiv?
Jag har en nikon d5000 och AF-S Nikkor 18-55 mm.
Spelar du någon sport?
Ja, jag spelar fotboll.
Favoritaffär?
Jag gillar Abercrombie & Fitch och Hollister kläder väldigt mycket. Men jag handlar nog mest från H&M,  Ginatricot, Rut.mfl osv.
Favoritgodis?
Pimpim. Världens godaste godis!
Favoritmaträtt?
Tacos. Sedan älskar jag pasta. Nästan det bästa som finns!
Favoritplagg?
Mina två tjocktröjor från Abercrombie & Fitch. Världens skönaste!
Favoritland?
Jag måste säga Thailand. Det är så vackert där!
Vilka länder har du varit i och hur många gånger? Jag har varit i Spanien 4 gånger, Grekland 1 gång, Turkiet 2 gånger, England 2 gånger och Thailand 1 gång. Sedan har jag även varit några gånger i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Sedan ska jag till Thailand igen i vinter. 
Vad gillar du mest att fota? Jag tycker mest om att fota vid min vita vägg i mitt rum. Det är så fint ljus där som kommer in från fönstret.
Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? Svåraste frågan.. Jag pratar hela tiden (och då menar jag verkligen hela tiden! haha), envis och glad.

bloglovin
RSS 2.0